The Lotter

The Lotter

Evaluering af Grisio VIP Club KOM IND

Lotter Enterprises Limited giver online adgang til mange officielle lotterier over hele verden, hvilket de har gjort siden 2002. Firmaet køber en kupon på dine vegne, og du kan se en scanning af kuponen på din konto. Siden begyndelsen har millioner af registrerede spillere allerede hentet deres gevinster. Ekspeditionsgebyret er inkluderet i kuponens pris, og eventuelle gevinster går derfor ubeskåret til dig.

Du kan prøve lykken i hvilket som helst af de over 50 tilgængelige lotterier uanset din nationalitet. Tilbuddet omfatter for eksempel det amerikanske Powerball, det australske Oz Lotto, det spanske El Gordo, det italienske SuperEnalotto, det ungarske Otoslotto, det polske Lotto, det russiske Gosloto 6/45, det europæiske EuroJackpot, EuroMillions og mange flere. Websitet indeholder ikke kun deres omfattende tilbud, men også alle resultaterne og historikken på en overskuelig måde. Hvis du vil holde dig opdateret, mens du er på farten, kan du også bruge deres mobil-applikationer (til iPad, iPhone og Android). En anden fordel er, at websitet findes på mange sprog.

Registrer dig og prøv lykken i et lotteri
Lotterisalg: Ja
Fås på følgende sprog:
Indskud og udbetalinger: Mange hurtige betalingsmetoder til rådighed
Loyalitetsbonus:

Du kan få en rabat på op til 20 % afhængigt af, hvor mange VIP point du har.

Licens: Europæisk licens
Screenshots:

Kampagner og nyheder

  • Rabat til spillere

    Rabat til spillere

    2016-08-08 19:28:09

    Hvis du bliver medlem af lotteriets VIP-klub, kan du ikke bare spille om en jackpot, du får også eksklusive rabatter og bonusser! For hver USD du spiller for i lotteriet, får du et VIP-point i klubben. Jo flere points du har, desto flere penge sparer du. Du kan få en rabat på op til 20 % på køb af kuponer. Servicepakken indeholder kundesupport døgnet rundt på 15 sprog.

    Registrer dig og prøv lykken i et lotteri

Dette websted anvender cookies, som hjælper os med at forbedre kvaliteten af det viste indhold. Du kan blokere cookies i dine browserindstillinger. Webstedet er kun for personer på mindst 18 år.

Jeg accepterer